astrologija, slika neba, venera, vodenjak, zapadna astrologija

Venera u Vodenjaku – izlazak iz zatvora,pogled u avanture


Piše: Pustinjak Budala

Venera je u Jarcu učila o strukturama,hladno je vršila svoju ulogu u društvu i sada je konačno na zasluženom odmoru. Okovi su razbijeni,a milijun je puteva otvoreno.

Više nije važno jer Veneri se odnosi sada više fokusiraju na dobrobit kolektiva nego osjećaj vlastite sigurnosti. Zajebite sigurnost! Ništa nije sigurno – ali zaista nije.

Neosobnost. Osluškivanje trenutka. Pogled sa visine je lijep,čak i onda kada koljena klecaju. Bitnost je nebitna. Samo sam metar-pedeset-pet naspram 14 metara,a sa 14 metara pogled se pruža u divove šumskih duhova koji gorštački podsjećaju budalu da vremena nema i da vidi čuda – NIJE NI BITNO!

Veličina,status i položaj nisu pitanje. Pitanje je na koliko si spreman da bi živio?

Ptica ima izbor ostati na grani i čekati pravi trenutak za let ne znajući hoće li trenutak ikada biti pravi,ili ima opciju da POKUŠA i poleti – jer tko zna kakva avantura dolazi letom.

Venerina koljena više ne klecaju,ona nije zabrinuta svojim položajem već fiksna u svom pogledu,uvidu u jedinstvo svega,pravo na različitost,otvorenost novim putevima,prijateljica.

Venera dobiva priliku da konačno iskaže ljubav. I to onu koju priželjkuje svijet u ovom trenutku- nesebičnu,neosobnu. Onu ljubav što gleda u budućnost ,nove nade,ona ljubav što treba partnera kao suputnika u svojim avanturama,ljubav koja je otvorena!

Ona će ruku pod ruku šetati sa Merkurom još neko vrijeme,a Mars koji je još uvijek u Vodenjaku samo će naglasiti cijelu priču. Ona možda priželjkuje početi vezu sa nekime tko joj je prijatelj,poznata priča u kojoj će unijeti nešto sasvim novo. Ljubavni chatovi,izražavanje seksualnosti preko interneta…Ova Venera nema spola,ona je iznad svih generaliziranja. Ona je definicija onoga što zovu ‘free-love’.

Pruži ljubav onima koji ju trebaju,nije posesivna niti opsjednuta odnosom. Zadržava svoj identitet u vezama jer je sigurna u sebe.

Iako dobro je zapamtiti da Venera nije samo ljubavnica,ona je i umjetnica. U Vodenjaku ona je izumitelj,znanstvenik,fiksna u svojim idejama i prati ih. Ova Venera je revolucionar! 

Kad 25.7.2015. bude krenula retrogradno sa znakom Djevice,malo će se povući u sebe da protumači sve ove avanture 🙂

Venerin najdraži odnos ovog puta nije ravnopravan odnos samo sa jednom osobom,ova je Venera ljubavnica svemira.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s