afrimacije, astrologija, metafizika, općenito o znakovima, planeti, slika neba, snovi, spiritualnost, zapadna astrologija, znakovi

Mjesec u Ribama ♓


Mjesec je trenutno u znaku Riba gdje se osjeca veselo i sretno. U znaku Riba gube se jasne granice realnosti sto nasim emocijama moze pomoci da zarone u neke nove,druge svjetove.

image

Ovo je jako dobar kanal za razgovore sa anđelima čuvarima još više zato što su ribe anđeoski znak. Probajte danas iskoristiti ovo vrijeme za razne sustave divinacije bilo kroz tarot, iching, meditaciju ili da jos jednom pogledate svoju natalnu kartu i pogledate koji ce vam odgovori stici.
Energije koje sada kolaju su duple, a obje vodene pa veliku paznju moramo posvetiti svojim emocijama. Mozda se vec neko vrijeme osjecamo kao zrtve necega ili nekoga. Vrijeme je da zatvorimo oci,udahnemo i shvatimo da nitko ne treba biti zrtva. Bol koju osjecamo nije samo nasa, bol koju osjecamo je bol cijeloga svijeta koja tece iz kanala na kojeg smo svi zajedno spojeni.

image

Ovu vecer zapalite mirisni stapic, pustite si najdrazu glazbu i malo zaplesite. Ribe uzivaju u glazbi,filmovima i plesu. Eto,mozete pogledati neki stari dobar film. 🙂

image

P.S. posvetite dosta paznje snovima !!!

Kratki mali tekstic za vas!
:*

-Pustinjak

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s