aspekti, astrologija, osobine znakova, planeti, pluton, venera, venera u znacima, vrste, zapadna astrologija, znakovi

Venera u Škorpionu – ljubav nije samo lijepa


Trenutno nam je na nebu Venera u znaku Škorpiona te se čini da nakon što smo u periodu dok je Venera bila u znaku Vage zaključili da želimo biti zaljubljeni, Venera u Škorpionu nas pita koliko zaista želimo to?

Spremna nas je odvesti u podzemlje i pokazati nam par stvari kako stoje u ljubavi…jer ljubav nije samo držanje za ruke i ljubljenje pod mjesečinom, ljubav nije samo buket cvijeća lijepo zapakiranog da sakrije trnje.

Ovo je ljubav koju niti jedna bajka nije usudila staviti na svoje stranice, ovo je ljubav koja traži potvrdu “zauvijek”. Ljubav koja želi iskopati najdublje tajne svojeg ljubavnika/ljubavnice, pokazati im i one dijelove sebe koji su zabranjeni svim drugima.

Venera u Škorpionu itekako voli, da ne bi mislili drugačije, ali voli intenzivno i duboko, svakako ne nešto što prosječan čovjek može kod sebe otkriti.

 

Slikovni rezultat za leonardo di caprio love quotes
Leonardo di Caprio – natalna Venera u znaku Škorpiona

Jer Venera koja je u ženskom znaku, Škorpionu obožava dubinu i taboo teme. Voli istraživati i zadirati u polja gdje se još nitko nije niti usudio boriti. A ako se ikoja Venera do smrti bori za ljubav- onda je to ova.

Magnetičnost, privlačnost, ali i manipulacija su sve stvari koje će biti tema ovog perioda dok je Venera u znaku Škorpiona. Razotkrivaju se tajne, razotkrivamo se jedni drugima, više nema varki i laži jer se bojimo biti povrijeđeni. Sa Venerom u Škorpionu mi znamo da ljubav boli, ali odlučujemo ne biti kukavice i odustati, jer ipak možda čovjek kojeg volimo ima i svoje probleme i tajne, a mi se ovdje trudimo porušiti sve vrijednosti da bi napravili nove.

Imam dojam kao da je Venera u Škorpionu vrijeme za prepravljanje nekih starih veza od kojih smo odustali prelako i prebrzo jer nas podsjeća da nismo niti mi savršeni.

Jedna od mana Venere u Škorpionu je to što se hrani tajnama drugih, a svoje nikada ne otkriva, a naravno  to radi iz straha. Iz straha da će oklop biti porušen, da škorpionski rep više neće funkcionirati jer smo se konačno zaljubili… 🙂

Slikovni rezultat za mahatma gandhi on love
Mahatma Gandhi – natalna Venera u Škorpionu

Škorpion nije nimalo lak znak, osim dubine i sposobnosti za očitavanje ljudskih emocija, opet imamo negativnu stranu – osvetoljubivost, destrukcija i odlazak u krajnosti, ali i ljubomora. Više od bilokoje Venere, ova Venera želi znati da je jedina.

Često je sklona birati ljubavnike koji su na neki način oštećeni, oni koji su iskusili što to znači emocionalna bol.

Ključne riječi za ovaj period:

-intenzivnost, magnetičnost, seksualnost, otvaranje, iskrenost, prava ljubav/ ljubomora, osvetoljubivost, bol, recikliranje, staro u novo, meditacija, magija

Slikovni rezultat za jim morrison on love quote
Jim Morrison – natalna Venera u znaku Škorpiona
Slikovni rezultat za marie curie on love quote
Marie Curie- natalna Venera u Škorpionu

Sretno razotkrivanje :*

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s